TYÖHYVINVOINTIVALMENNUS

Työhyvinvointivalmennus

Kuinka saavuttaa kukoistava ja hyvinvoiva työyhteisö, jossa työntekijät pääsevät käyttämään sekä vahvuuksiaan että luovuuttaan ja jossa kaikki työskentelevät motivoituneesti yhteisen päämäärän eteen? Työyhteisö, jossa työntekijöiden innostuneisuus kehittää ja kehittyä vie organisaatiota eteenpäin samalla tuottavuutta parantaen? 

Valitettavasti yksikään hyvinvointikoulutus, valmentaja tai konsultti ei voi muuttaa työyhteisöäsi kukoistavaksi, hyvinvoivaksi ja tuottavaksi. Se sinun työyhteisösi täytyy tehdä ihan itse. Ei ole olemassa "oikotietä onneen". Hyvinvoinnin eteen tarvitaan pitkäjännitteisyyttä, sitoutumista, sisukkuutta, sinnikkyyttä, motivaatiota ja tahtoa.

Jos olet valmis ottamaan haasteen vastaan ja haluat parantaa työhyvinvointia organisaatiossasi, voisin auttaa sinua ja työyhteisöäsi tavoitteeseen pääsemisessä. Valmennuksessani käytän ratkaisukeskeistä ja valmentavaa työotetta.

Tiesitkö, että työhyvinvointia voi parantaa myös kehittämällä työyhteisön tunne- ja vuorovaikutusosaamista? Tunne- ja vuorovaikutustaitojen, sekä tietoisuustaitojen opettamisesta lapsille ja nuorille minulla on vuosien kokemus. Samat taidot ja niiden kehittäminen tuovat hyvinvointia myös aikuisten ja työyhteisöjen elämään, sillä ihmisten perustarpeet ovat samanlaiset ikätasosta riippumatta. Mm. osallisuus, kuulluksi tuleminen, läsnäolo, turvallisuus, uteliaisuus, sekä leikki ja luovuus, tuovat hyvinvointia myös työyhteisöihin. 

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja kerron sinulle lisää. Räätälöidään työhyvinvointivalmennus juuri sinun työyhteisösi tarpeisiin.