Hyvinvoivaksi työyhteisöksi

07.07.2020

Kuinka saavuttaa kukoistava ja hyvinvoiva työyhteisö? Työyhteisö, jossa työntekijät pääsevät käyttämään sekä vahvuuksiaan että luovuuttaan ja jossa kaikki työskentelevät motivoituneesti yhteisen päämäärän eteen? Työyhteisö, jossa työntekijöiden innostuneisuus kehittää ja kehittyä vie organisaatiota eteenpäin samalla tuottavuutta parantaen? Klikkaa otsikkoa lukeaksesi lisää. Valitettavasti hyvinvointikoulutus, valmentaja tai konsultti ei voi muuttaa työyhteisöäsi kukoistavaksi, hyvinvoivaksi ja tuottavaksi. Se sinun työyhteisösi täytyy tehdä ihan itse. Ei ole olemassa "oikotietä onneen". Hyvinvoinnin eteen tarvitaan pitkäjännitteisyyttä, sitoutumista, sisukkuutta, sinnikkyyttä, motivaatiota ja tahtoa. 

Jos olet valmis ottamaan haasteen vastaan ja haluat parantaa työhyvinvointia organisaatiossasi, minulla on sinulle yksi ratkaisumalli. Ratkaisumalli perustuu kokemukseen pitkäaikaisesta työhyvinvoinnin kehittämisestä ja sen tulokset on todennettu erinäisin mittarein.

Työhyvinvointia voi  parantaa myös kehittämällä työyhteisön tunne- ja vuorovaikutusosaamista. Tunne- ja vuorovaikutustaitojen, sekä tietoisuustaitojen  opettamisesta lapsille ja nuorille minulla on vuosien kokemus. Nämä taidot ja niiden kehittäminen tuovat hyvinvointia myös aikuisten ja työyhteisöjen elämään, sillä loppujen lopuksi meidän aikuisten tarpeet eivät eroa millään tavalla lasten ja nuorten tarpeista. Mm. osallisuus,  kuulluksi tuleminen, läsnäolo, turvallisuus, uteliaisuus ja miksei myös leikki ja luovuus, tuovat hyvinvointia myös työyhteisöihin. 

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja kerron sinulle lisää.