MIUN TARINA 

Moi! Mie olen Sari Torniainen

Olen lappeenrantalainen koulunkäynninohjaaja ja ihmisten hyvinvoinnista kiinnostunut ikuinen oppija. Perheeseeni kuuluu kaksi jo maailmalle lähtenyttä nuorta miestä ja aviomies. 

Mie olen onnellisimmillani Saimaalla, Suomen suurimmalla järvellä. Siitä tulee logoni ankkurikin. Ankkuri symbolisoi minulle pysyvyyttä ja turvasatamaa. Paikkaa, jossa voin hiljentyä ja vain olla. Ankkuri on myös tietoisuustaitoharjoituksena minulle tärkeä. Harjoitus auttaa arjen kiireissä pysähtymään ja antaa voimaa. 

Arkityötäni teen tällä hetkellä koulunkäynninohjaajana Lappeenrannassa. Yrittäjäpolulle lähtemisen taustalla onkin rakkaus työtäni kohtaan ja paloni tuoda hyvinvointia sekä aikuisten että lasten elämään. Pitkään kuvittelin, että tärkeintä on opettaa lapsille tunne- ja vuorovaikutustaitoja sekä muita keinoja hyvinvoinnin edistämiseen. Mutta nyt yhä enenevässä määrin olen sitä mieltä, että me aikuiset olemme avain ensin itsemme, sitten muiden hyvinvointiin. On opeteltava ensin rakastamaan itseään, että voi rakastaa muita. 

Omien arvojeni mukaan eläminen on johdattanut minua polulta toiselle. Ensimmäinen koulutukseni on sosiaali- ja terveysalalta. Tätä työtä en ehtinyt tehdä kauaa, kun minusta tuli vaimo ja kahden pojan äiti. Hoidin lapsiani kotona pitkälle kouluikään toimien samalla yksityisenä perhepäivähoitajana. Kiinnostuin tuolloin lasten kehityksestä ja kasvatuksesta ja kävin omalla ajallani kuuntelemassa lukuisia luentoja ja koulutuksia aiheesta. Luonnollisena kehityskaarena oli lisäopiskelu lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen ja sitä kautta siirtyminen koulumaailmaan.

Olen tässä. Kaikki aistit valppaina vastaanottamaan. Avoinna maailmalle, valmiina kaikkeen. Hyviä asioita tapahtuu. 

Aloitin koulussa työskentelemisen koulunkäynninohjaajana vuonna 2007. Olen tehnyt vuosien varrella myös paljon luokanopettajan ja erityisluokan opettajan töitä. Työn ohessa olen opiskellut useita sekä kasvatukseen, opetukseen, että hyvinvointiin liittyviä asioita. Olen ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, koulutettu vertaisryhmämentori ja THP -Sherpa. Olen myös opiskellut mm. kasvatustieteitä, erityispedagogiikkaa,  NLP:tä ja mindfulnessin ohjaamista lapsille ja nuorille. Nyt olen aloittamassa organisaatio psykologian opintoja.

Olen aina ollut ihminen, joka katsoo eteenpäin ja miettii, voisiko asiat tehdä toisin tai vielä paremmin. Olen saanutkin olla työssäni monessa mukana, etenkin hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Minulla on ollut ilo työskennellä kehittämismyönteisten esimiesten alaisena. Nyt työni on vienyt miut siihen pisteeseen, että oman yrityksen perustaminen oli seuraava askel. Tiedän, että työkokemuksellani minulla on jotain annettavaa. Sitä vuosien varrella kertynyttä hiljaista tietoa. Tietoa, jota on syntynyt rohkeasti kokeilemalla, sinnikkyydellä ja yhteistyöllä. Yritysten ja erehdysten kautta.


Tulevia tapahtumia

Tällä hetkellä kalenteri on koronapandemian takia tyhjä tapaamisista, mutta THP on suunniteltu toimimaan myös täysin verkossa ja etäyhteydellä. Myös konsultoinnissa on mahdollista tehdä alkukartoitus etänä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri sinun työyhteisöllesi sopiva koulutus- tai konsultaatiopaketti.

Ota minuun yhteyttä