MIUN TARINA 

Moi! Mie olen Sari Torniainen

Olen lappeenrantalainen juuri työhyvinvointivalmentajaksi valmistunut perusopetuksen konkari ja ihmisten hyvinvoinnista kiinnostunut ikuinen oppija. 

Mie olen onnellisimmillani Saimaalla, Suomen suurimmalla järvellä. Siitä tulee logoni ankkurikin. Ankkuri symbolisoi minulle pysyvyyttä ja turvasatamaa. Paikkaa, jossa voin hiljentyä ja vain olla. Ankkuri on myös tietoisuustaitoharjoituksena minulle tärkeä. Harjoitus auttaa arjen kiireissä pysähtymään ja antaa voimaa. 

Arkityötäni teen perusopetuksen parissa Lappeenrannassa. Kiinnostukseni hyvinvointiin lähtikin lasten ja nuorten hyvinvoinnista, mutta on yhä enenevässä määrin suuntautunut aikuisten, työyhteisöjen ja organisaatioiden työhyvinvointiin. 

Omien arvojeni mukaan eläminen on johdattanut minua polulta toiselle. Ensimmäinen koulutukseni on sosiaali- ja terveysalalta. Tätä työtä en ehtinyt tehdä kauaa, kun minusta tuli vaimo ja kahden pojan äiti. Hoidin lapsiani kotona pitkälle kouluikään toimien samalla yksityisenä perhepäivähoitajana. Kiinnostuin jo tuolloin lasten kehityksestä ja kasvatuksesta ja kävin omalla ajallani kuuntelemassa lukuisia luentoja ja koulutuksia aiheesta. Luonnollisena kehityskaarena oli lisäopiskelu lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen ja sitä kautta siirtyminen koulumaailmaan.

Olen tässä. Kaikki aistit valppaina vastaanottamaan. Avoinna maailmalle, valmiina kaikkeen. Hyviä asioita tapahtuu. 

Aloitin koulussa työskentelemisen koulunkäynninohjaajana vuonna 2007. Olen tehnyt vuosien varrella myös paljon luokanopettajan ja erityisluokanopettajan töitä. Tällä hetkellä teen erityisluokanopettajan viransijaisuutta. Työn ohessa olen opiskellut useita sekä kasvatukseen, opetukseen, että hyvinvointiin liittyviä asioita. Olen ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, koulutettu vertaisryhmämentori ja THP -Sherpa. Olen myös opiskellut mm. kasvatustieteitä, erityispedagogiikkaa,  työ- ja organisaatiopsykologiaa, NLP:tä, tiimioppimista, sekä mindfulnessin ohjaamista lapsille ja nuorille. Viimeisin koulutukseni on työhyvinvointivalmentajakoulutus OAMK:ssa.  

Olen aina ollut ihminen, joka katsoo eteenpäin ja miettii, voisiko asiat tehdä toisin tai vielä paremmin. Olenkin saanut olla monessa mukana, etenkin hyvinvointiin liittyvissä asioissa.  Nyt elämä on vienyt miut siihen pisteeseen, että oman yrityksen perustaminen oli seuraava askel. Tiedän, että  minulla on työhyvinvoinnin saralla paljon annettavaa. Osa opiskeltua, osa taas vuosien varrella kertynyttä hiljaista tietoa. Tietoa, jota on syntynyt rohkeasti kokeilemalla, sinnikkyydellä ja yhteistyöllä. Yritysten ja erehdysten kautta.


Tulevia tapahtumia

Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri sinun työpaikallesi sopiva koulutus- tai konsultaatiopaketti. Alkukartoitus on maksuton.

Ota minuun yhteyttä